Покривни знаци

В сферата на външната реклама това е най-имиджовият формат, който се ползва с широко приложение от световноизвестни компании и е наложил своето присъствие, като неизменна част от съвременната градска култура.

Покривните рекламни елементи се изработват по индивидуални проекти, в зависимост от фирмения знак на клиента и са ъставени от:

  • носеща метална конструкция трайно защитена по технология топъл цинк, прахово боядисване или акрилно покритие ( боя).
  • традиционното изпълнение е алуминиев корпус  ( гръб и страница ) на буквите, трайно заварени, лице бял или цветен акрил в зависимост от логото на клиемнта или акрил с апликирано фолио . Диоди и диодна инсталация със степен на защита IP 67

Рекламни табели и надписи.

Рекламните табели и надписи имат широко приложение в партерния етаж на градската среда. Съдържанието им може да бъде разширено с информация за обекти, дейности, местонахождение и т.н. Изработването им зависи от предпочитанията на клиента. Форматът дава възможност за използване на различни материали, като плексигласи с различни дебелини, фолиа, винили, композитни материали и други.  При осветяване на рекламните табели се използват най-съвременните LED системи, отговарящи на всички европейски и световни стандарти за енергийна ефективност.

3D надписи

Наложеното име 3 D надпис крие зад себе си редица технологични и инженерни решения които могат да бъдат съчетани както с индивидуалните изисквания на логата на клиента така и с неговите индивидуални желания. Фирма ФОКАС работи в целия аспект и всички най модерни и най нови технологии в производството на 3 D надписи. 3D  логата (надписи) могат да бъдат както самостоятелно стоящи така и апликирани във всички видове среди , материали, фасадни елементи , нестандартни решения.

Благодарение на дългогодишният си опит и своите представители и партньорски отношения с компании от Франция, Германия и Гърция фирма ФОКАС  въвежда и преоставя на българския пазар най новите технологии и разработки в тази сфера.

Тотеми

Тотемите са фирмени знаци, предназначени за указване на местоположението на даден търговски обект. Обикновено се монтират върху зелени или тротоарни площи, като приоритет при тяхното изпълнение е стабилната носеща конструкция. Стандартно тя се изработва от стомана с отлична устойчивост на всякакви външни неблагоприятни условия. При производството на рекламния знак или лого  могат да бъдат използвани всякакви материали – плексигласи с различни дебелини, фолиа, винили и др., с възможност за комбиниране, в зависимост от желанията на клиента.

В по-голямата си част тотемите са осветени. ФОКАС-2 използва най-съвременните LED тела и системи при осветяването на всички свои рекламни инсталации.

 

Портфолиомалка част от нашите проекти

СКОРО ...някои от нашите клиенти