Мебелно производство

В желанието си да удовлетворим все по-мащабните нужди на своите клиенти,  ние развихме и допълнителен съпътстващ бизнес, а именно – мебелното производство. За нас създаването на офис, магазин, фирмен център или друго търговско представителство е съвместен процес между изпълнителя и клиента. Ето защо, базирайки се на дългогодишната си практика в изпълнението на рекламни елементи, метални конструкции и детайли, компанията ни е готова да Ви предложи комплексен процес за създаване на фирмен имидж – от търговската марка до обзавеждането на вашето бизнес пространство.

Високите цели при реализацията на корпусна и интериорна мебел наложиха селектирането на професионален екип  и набавянето на  модерна технологична база. Нашата компания предлага специализираните услуги на млади архитекти, дизайнери и инженери, които ще Ви помогнат при създаване на вашата индивидуална среда и постигане на верния търговски имидж. Работният процес се състои от идейна фаза, проектиране, заснемане, конструиране, производство и монтаж. Като допълнителен атестат за качество, предлагаме допълнително гаранционен и извънгаранционен сервиз на произведените от нас мебели!

Материалите, с които работим покриват най-широкия диапазон на използваните в бранша, а това от своя срана дава възможност за свободни интериорни  интерпретации и новаторски решения. Ето защо, за  реализирането на проектите си към нас се обръщат едни от най-проспериращите и креативни дизайнерски студия.

Портфолиомалка част от нашите проекти

СКОРО ....някои от нашите клиенти