ЗА НАС

Нашето вчера......

Нашето вчера: през 1997 г. компанията ни започна работа с малък цех за производство на рекламни надписи и знаци. Разнообразните идеи и желанията на нашите клиенти се оказаха този енергиен заряд, който ни мотивира и превърна в компанията днес!

Стартирайки от семпли поръчки за рекламни табели, нашият екип поемаше все по-големи предизвикателства за изпълнение на различни метални конструкции. С натрупания опит в тези специфични пазарни сегменти, последвахме търсенето на пазара и логически се насочихме към развиването на още една продуктова линия – интериорната мебел. Така постигнахме възможността да предложим затворен цикъл на обслужване за всеки клиент, желаещ да създаде лицето на своя бизнес – магазин, офис, фирмен център или друг имиджов продукт. Компанията ни предлага проектиране и производство на широк диапазон от рекламни елементи, визуално-комуникационни системи и корпусна мебел за различни интериорни и екстериорни обеми.

Основният принцип, който заложихме във философията на нашата компания е постигането на безкомпромисно качество във всяка поръчка!

Днес ФОКАС е ситуирана в промишлена зона „Казичене“ на  гр. София, на собствен терен от 4 000 кв. м. и разполага с 4 производствени бази, разгърнати в 1500 кв. м. застроена площ. Компанията мотивира над 40 служители да участват в превръщането на вашите идеи в реални пространствени форми!